tisdag 10 april 2012

Dag, natt, natt, natt, ledig, natt.

Det gäller att hålla reda på dagarna! Jag skulle aldrig någonsin klara mej utan min almanacka!
Hur i hellskotta klarar sej Uffe???? Jag har flera ggr köpt almanackor till honom. Men han använder dem aldrig. Jag skulle bli tokig, skitzo å alldeles sömnlös! Jag tappar iof minnet väldigt fort! Jättejobbigt är det!
Idag jobbade jag dag. Imorn blir det natt.

Mitt abonnemang hos Tele2 gick ut idag 04:00. Jag skall alltså nu ha Telia.
Tror ni jag har simkortet? Trots att jag flera ggra påpekade att det var väldigt viktigt för mej att ha ett abonnemang utan uppehåll. Telefonen (En ajfån 4s), får gärna vänta. Men man MÅSTE kunna ringa mej! Detta har jag talat om för två personer på Telia. Ändå har dom lyckats att missa detta. När jag ringde idag, var det inte ens på väg! Och hon jag pratade med vart väldigt upprörd på hur "dom" hade skött det hela. Imorn ringer hon tillbax med förslag på kompensation. Tänkte för en gångs skull ta min arabiska prut-gen å använda den.
Vi får se om det blir Telia, eller om jag väljer något annat abonnemang istället.
Men en Ajfån kommer. Är nog bland dom sista i världen med knapptelebow! =)
Har ni nåra tips på appar å annat skoj!? Vad ska jag köpa för tillbehör? Ja, ni ajfånnördar får fasen ta å skriva här nu va jag ska ha! Hjälp tant Mima nu!

Uffe fick åka hem från jobbet (typiskt, eftersom vi tog samma bil in idag) då dom ringde från dagis. Inez hade feber och ont i halsen... Jag har åxå ont i halsen. Hoppas det går över för oss båda.Själv sprang jag hem. Barfota.... Haha... Skojja! =D (jag vet! Jag HAR dålig humor!)2 kommentarer:

  1. Telia äger! Det bästa jag haft. 3 funkar för mig också allt är bättre än crap comviq/tele2
    Men du vet ju vad jag tycker! Stick to Telia :) // tittson

    SvaraRadera
  2. Jippie snart har med en Iphone! Skitbra appar är Instagram det måste du ha en mikroblogg dör man lägger upp bilder,snabbt o enkelt. Sedan måste du ju ladda ned Geocaching;) Som du kan läsa om i min blogg!Hm kan du få tag i Marimekko tyg. Vill så gärna ha gardinkappor i köket, tyget med de svarta blommorna;)

    SvaraRadera