måndag 16 januari 2012

Mysig helg.


Helgen har vart myspysig. Vi har egentligen inte gjort så jättemycket, men det har vart en bra kombo med lite av allt.
I fredags efter dagis och skola åkte jag och barnen in till stan, trots att Uffe tagit halvdag (tänkte att han kunde få vara själv lite) och matade fåglarna i almedalen. Ughh... jag e allt modig å gör allt för mina barn! Är ju som ni kanske vet livrädd för fåglar, men som sagt, vad gör man inte för sina barn.
Hade samlat ihop veckans bröd och vi matade svan, änder och fiskmåsar. Jag hade luvan på för säkerhets skull... Haha....
Sen va vi inne en sväng på bibblan och lånade Pippi (såklart) och killarna lånade lite fotboll och gitarr böcker. Sen tog vi givetvis en fika.

Igår var vi på Julgransplundring i grannsocknen. Det har blivit en tradition sedan vi flyttade hit. Barnen tycker det är roligt och det är kul att träffa grannar.
Jultomten kom och lämnade godispåsar till alla barnen. Inez va lycklig och pratade om tomten hela kvällen. Adam vann choklad på en av alla 28 lotter vi köpt. Snacka om att vi inte har tur i spel. Haha....

Jag & Inez e grymma på att dansa. Vi brukar ju skaka loss här hemma ganska ofta. ;)

Mumma! Tomten va snäll som gav alla barnen en godispåse.

Idag har vi vart hemma hos världens bästa Annica & Viktor. Egentligen skulle papporna leka krig i skogen (paintball) men eftersom vi fått bajssnö, så vart det inställt.
Så det vart en långfika/middag hemma hos dem. Lite meck, eftersom Adam hade träning inne i stan, men allt går ju att lösa.

Nu ikväll kom Sandra förbi å drack kaffe, hon gick precis hem.
Uffe ska hjälpa henne och Jesper att rita deras renoveringsplaner i datorn.
Inez verkar ha fått feber nu på kvällen, så vi får se hur det blir imorgon. Lillskruttan=(. Tycker hon kan få va frisk nu. Hon har faktiskt vart förkyld hur länge som helst och vi ska faktiskt åka å bada med Annie & Håkan på Onsdag. Så de så!


2 kommentarer:

  1. Låter som en super helg, ja allt utom den eventuella febern då! och snön.. fy sjutton! hoppas verkligen vi slipper det här nere!! puss o kram

    SvaraRadera
  2. Åh stackars Inez...åh du är alltid så fin när man ser dig på bild & kul o få se din övriga familj nedan! Saknar allt dina underbara kommentarer hos mig!Var med i min tävling vettja!

    SvaraRadera