lördag 30 april 2011

Välkommen våren!

Det är vår! Ja, det har det iof vart ett tag nu. Vi har tom haft sommarvärme vissa dagar. Men det teoretiska och praktiska passar inte alltid ihop. Teoretiskt är det vår nu. Och visst är det underbart!
Dagen har vart lite... inte som jag räknat med.
För det fösta vaknade jag alldeles för sent för mina planer. Men jag hann iaf med lite av vad jag hade tänkt göra. Igår fixade jag och Jesper (min granne) hagen, eftersom Sandra (hans tjej som jag berättade om förut) flyttar hit imorgon (hon har åxå hästar). Så idag tog jag en vända med sekatören och klippte bort alla taggbuskar jag kunde hitta. Efter det fixade jag och Adam lite på lekplatsen. Vi fixade bla hammocken, satte tillbax poolen å lite annat. Sent på eftermiddagen när Inez äntligen somnade, så råkade jag givetvis åxå somna. INTE vad jag hade räknat med, och framför allt inte hade tid med.
När Uffe väckte mej, va det bara att laga middag för att sedan gå å kika på brasan.


Ja å lillfisen tittar på elden. Killarna såg man inte ett jota av. Dom lekte burken på gräsplanen.


Gillade den här bilden som Uffe tog.


Ina & Inez
Efter brasandet åkte vi hem till Fredrik & Maria på fikamys.

Såhär kan det gå när pappan i huset matar hästarna! =) Haha... Tror att någon stog i vägen när det kom ett lass hö farandes.


Sen måste jag bara visa min fina "lillahusetpåprärienmössa" som Hanna beställt av mej. Detta är bara ett provex, som blev lite för stort i nacken och för kort framtill och alldeles för långa band, så det ska justeras. Dessutom är det inte i det tyg som den ska vara i.

Nu natti natt, så att ja inte sover bort halva dan imorn me. För då ska här deklareras. *Blääää*

1 kommentar:

  1. Åh söta söta Inez <3
    åh vad jag ser framemot mössan nu, Ellen fick ha sin från förra året även idag, den börjar bli LITEN ;)
    Puss o gonatt din sköna böna

    SvaraRadera