torsdag 14 april 2011

Dagens shopping.

Två efterlängtade klänningar fick följa med hem till Inez garderob idag. Har väntat bra länge på dessa!
Denna fanns ff inte i butik här i Visby, utan jag beställde den på nätet istället. (I LOVE internet!)

Även denna har jag väntat å väntat å väntat på. Idag vart jag besviken när jag inte hittade den, men det visade sej att den var på övervåningen bland damkläderna. En endaste i Inez storlek hängde där och väntade på oss. Den är ju så söt!

Även killarna fick lite nytt. Elias fick två par jeans, en t-tröja och en "fintröja". Adam valde en munkjacka.

Nu ännu en kopp kaffi och ELLE. =) Tjing....

6 kommentarer:

  1. Hej, visst är den fin, sänggaveln har vi gjort av en gammal dörr vi hittade stående i källaren på huset, en gammal spegeldörr kallas det. Så den slipades till och målades och sen en hylla högst upp med spotlights som går uppåt och sen sänglamporna framåt, sen har vi satt ben på den som går ner bakom och under sängen. Så sänggaveln går väl ut en 5-10 cm från vägg så där har jag även satt förlängningssladd med massa extra urtag osv så behöver man bara ha ett i väggen. Så bara att snickra nu... :-)

    SvaraRadera
  2. Så söt hon kommer bli!
    Och du, tack för omtanken! Det värmer det med!

    SvaraRadera
  3. De kommer vara såå fina våra små tjejer i vår/sommar! Tunikan från kappahl är jag helt kär i, kommer bli en riktigt favorit här hemma, och Ellen verkade också gilla den.. gick till spegeln flera gånger ;)

    Har det blivit många molly köp för dig iår? jag har gått o kärat ner mig i en kofta, som bara måste inhandlas inom kort och även en silkes klänning, I-lands problem ;)

    Jag kör ju nespresso här hemma, men annars gillar jag vårt "huskaffe" på jobbet.. Heter Montano- Gran Miscela.. (ganska mjukt, all-round kaffe, med mkt Arabica 90%) kan kolla upp nästa vecka om vi har några återförsäljare på Gotland av det! annars kolla in den här länken ... http://shop.cafeett.se/se/grp/solde-kafferosteri.php?XBLG=c038ba6e0d903904fb0ca0a99d28b410 och sen Mästers espresso blandning!!

    nu är det verkligen sovdags.. klockan är fan halv två.. o jag som skulle sova tidigt idag haha!

    kram på dig

    SvaraRadera
  4. Spana in vilken underbar underklänning Ellen har idag ;) Jag älskar den!!
    ha en mysig helg gumman! kram

    SvaraRadera
  5. Skall fota och maila. Detta är en ganska stor dörr, så jag tror en dörr från byggmax kan ge lite för kort gavel men prova. Detta är en i massivt trä som dom hade förr ananrs hade det inte gått att slipa och måla, den var gul innan.
    Ovanpå har vi bara en vanlig bräda som är vitmålad. Så enkelt men lite jobbigt med allt förarbeta som slipning.

    SvaraRadera
  6. Så söta klänningar, särskilt den rosa!

    SvaraRadera