torsdag 27 januari 2011

Saknad!


Idag pratade jag med frugan. Ja, inget ovanligt direkt, men vi kom in på våra första mammaledigheter.
Vi väntade ju våra 1:or samtidigt, vilket resulterade i att inte en endaste dag av mammaledigheten va tråkig, inte ens lite tråkig. Vi hittade på saker JÄMT. Planerade, oplanerade å helt wild & cazy grejjer. När vi sen vart gravida igen, så vart vi det samtidigt å hade bara några dar från varandras beräknade förlossning. Vi brukade skämta om att vi kanske skulle få samma dag å att det skulle va coolt, men hur stora är oddsen!? Hur stora är oddsen att man föder samma dag när den ena kom i v 36 och den andra v 37? Inte så stora. Oddsen skulle nog vart större om det va i v 40+1 eller så.
Hur som helst så födde vi barn samma dag. Bara 8 timmar och 19 minuter från varann! Helt Otroligt egentligen! (skulle ha köpt en lott!)
Ännu en gång spenderades tiden i mammaland på det mest fantastiska vis! Även om vi hade "tråkiga" dagar, så spenderade vi dom ihop eftersom vi dessutom bodde grannar! Underbara tid! Saknar den otroligt mycket!

Här är vi. Irmeli ligger i vagnen, å ja provkör Buggan för första ggn.


Denna mammaledighet har åxå vart väldigt rolig, och jag har träffat nya fina människor, som kommer mej varmt om hjärtat! Det blir ju dock lite mer "stress" när man har tre barn och tre hästar att ta hand om (och en massa beställningar). Jag va ju orolig ett tag att jag skulle va ensam, men det löste sej. Haha...


3 kommentarer:

  1. Hej =) verkade som om han hade ont i benen där de tog sprutorna. Men nu har han lugnat ner sig!
    Tur de finns telefon=) Då känns det inte som om du bor så långt bort. O nu när man träffat dig så vet man ju vem du är också =)
    Hittade du nåt roligt på shopping turen!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Coolt med samma dag.

    Buggan är Världens bästa vagn! Lätt!
    Älskar min.

    SvaraRadera
  3. Saknar dig och önskar av hela mitt hjärta att vi fick ha det så igen...:(
    Har du inte tröttnat på Gotland snart?! ;)
    Puss

    SvaraRadera