fredag 23 december 2011

Jimi har flyttat in i vår dusch.

Ja ni, vi har den stora äran att få ha kungen Jimi i duschen! De ni!
Köpte han för länge länge sen, men hittade han alldeles ensam i en korg i hönshuset (fy skäms på mej) när jag skulle hämta julpapper.
Numera får han va inne i värmen. Duschen för i övrigt (ni vet det jag kallar utof och röstade nej till) är min allra bästa vän! I love love love it!!!! För det första har den massa coola ångor, regn å bla bla bla. Men det bästa av allt e faktiskt att den inte "läcker" ånga när man duschar. Så man kan glatt stänga av vattnet när man tvättar håret utan att frysa ihjäl.
Sen e det iof kallt när man kliver ut. =) Rekommenderar faktiskt en sån här dusch till alla. Dessutom spar man på badrummet iom att man inte skvätter utanför, golvet inte blir blött, elelr det blir ånga i rummet. Vi brukar dessutom stänga när vi e klara så att ångan kan få försvinna där inne.



Vi har för i övrigt permis från lasarettet och håller tummar och tår för att Elias inte ska må dåligt imorgon. Han har fått behandling idag, och sist mådde han ju värre än värst efter behandlingen. I värsta fall får vi åka in imorgon. Om vi slipper va där imorgon, så ska vi iaf dit på söndag igen å kolla värden. Hans värden hade sjunkit från 13 i torsdags förra veckan, till under 5 (igen) nu idag. Man ska alltså ha 300-150 i normala fall.

Nu blir det mys med mina barn å man. Ta hand om varann å ha en fin kväll!

1 kommentar:

  1. Hehe oj har du en aning alltså,hehe..nästan omöjligt för har inte nämnt ett knyst,hihi återstår att se;)
    Åh stackars killen er,,gott att ni slapp fira jul på sjukan iaf;)
    Stor julkram till er!

    SvaraRadera