måndag 21 februari 2011

En gammal bild på dig själv.

Den här bilden e riktigt gammal! Jag är runt 1 skulle jag gissa. Mamma sitter där bakom, själv sitter jag i pappas knä, och bredvid oss står min älskade bror David, som bor i USA *saknar*.

5 kommentarer:

  1. Ja det är säkert sant, ganska omtalat det där;)
    Ja hihi min största samt min favvo väska blev det;) Ja fästman får massera mig under tiden det smärtar;)
    Angående vattnet i stallet be gubben din installera en elkabel i kranen(finns ju speciella elkablar för detta)som är till för att vattnet inte skall frysa i ladugårdar etc. Klart värt det! De hade jag i mitt stall som finns hemma hos min far;) Samt att jag själv lade isolering utanpå kranen, hehe..de frös inte då!

    SvaraRadera
  2. Hej gumman!
    jag köpte 80 till Ellen, och den passade faktiskt ganska bra, lite lång i ärmarna men annars prefetto!

    Vilken härlig bild, din mammas glasögon är ju klockrena!!

    kram på dig

    SvaraRadera
  3. Ang att Mimas gubbe skulle dra elkablar, så kan jag berätta att i Mimas familj är det Mima som drar kablar, isolerar, bygger box i stallet, murar, snickrar, tapetserar, målar osv.

    Ovanligt än i dag att tjejer är duktiga på sånt, men där brås hon på sin mormor, som byggde en jordkällare och torrdass själv. Hon var också med och byggde ett hus. Dom andra tanterna kokade kaffe och bakade bullar, medan Mimas mormor byggde hus OCH kokade kaffe och bakade bullar!

    Hon är verkligen sin mormors dotterdotter i alla avseenden!

    SvaraRadera
  4. Vad gullig du är =) Visst är Inez lik dig?
    Kram

    SvaraRadera
  5. Oh ja bilder kommer men får hämta vagnen till helgen vill inte lyfta ur hundburen själv höggravid o allt...=)sååå du får vänta lite till ,klapp,klapp...hihi värsta söt är du raring!
    Snart skall jag till frisssan,jippie!

    SvaraRadera