måndag 27 december 2010

Fint besök.


Idag kom farmor (till Inez) och Emma ner. Så himla kul!
Det va 6 månader (!!!) sen Emma va nere sist, så det va ju ett tag sen.
Vi har ätit en mysig middag ihop och öppnat ännu mera paket.


Inez är tyvärr lite dålig igen. Eller aaa, hon har inte blivit frisk ännu, men nu har det blivit värre. Hon har feber och är toksnorig å hostar slem. =( Stackarn! Hoppas hon får vara frisk imorgon på sin allra första födelsedag!

Tårtan som Uffe innan han åkte ner till hamnen å hämtade Emma & Farmor. Tyvärr hade tårtmakerskan glömt att den skulle vara laktosfri (Emma), så vi fick den för en liten hundralapp bara! Sjukt billigt! Jag fixar såklart nåt gott till Emma åxå! Ska beställa en till tårta när det bli "barnkalas" (8 el 9 jan). Eftersom det är jul och folk har annat för sej så tänkte vi att hon såklart ska ha sitt kalas på dagen/helgen då hon skulle vart född (hade bf 7/1).

Nu blir det sängen, känner mej trött efter att ha skottat 3 ggr idag (och mockat å allt annat).

För er som undrar (mamma) så kom inga staffansryttare (en tradition i vår socken sedan 60 år tillbax) idag, tyvärr. Hade laddat upp å tänkt på dom. Men jag antar att det är för att det är en vanlig måndag imorn. ;)

2 kommentarer:

  1. Hipp Hipp Hurra för världens sötaste Inez idag!! massa grattis kramar från oss!

    SvaraRadera
  2. Ja globalknivarna är ett måste i vårt hem;) Dom är såååå himla bra..!
    Köpte faktiskt dem på siba du kan även klicka hem dem på siba.se är ju rea nu,hehe..annat än när jag köpte dem till fullpris!
    Finns duopacket där jag köpte dem;)
    haha gillar ditt uggle inlägg nedan..har du börjat sy? Jag tycker dom är såååå fina ugglorna,hihi tänk så olika det kan vara;)

    SvaraRadera